Skydehoved sæt - 4 stk - A. Jensen SH Pro Series til kysten
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-509,00 DKKNyPakke

Skydehoved sæt - 4 stk - A. Jensen SH Pro Series til kysten

A. Jensen Pro Series Skydehoveder til kysten sæt

Den nye serie af specialskydehoveder til kystens fluefiskeri. Alle klasser findes i 4 forskellige modeller, som er tilpasset til at levere det bedste kast alt efter hvilke forhold der fiskes under.

Vi anbefaler den nye A. Jensen Pro Series Running Line, samt en A. Jensen Linemappe til at holde styr på linerne.

Til alle situationer på kysten

1. Horizon

Horizon modellen er det der er mest all-round. Hovedet er formet som et projektil for at forstærke linens turnover og give et seriøst smæk i linen nå du sender den afsted. Den lader virkelig stangen og sender fluen afsted med minimal anstrengelse. Linen er også den der vælges når der skal fiskes med lidt tungere fluer, eller i forhold med vind.

Hovedet er 9,4 meter og farven på intermediate er Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne) og Light Sky Blue på flydende. Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.

2. Presentation skydehoved

Presentation modellen er til de dage hvor der ikke er en vind der rør sig, og små fluer skal serveres diskret på den flade vandoverflade - eller på det helt lave vand. Med andre ord - de dage hvor der skal fiskene er sky, og stealth fishing er nøglen til succes. Den forreste tapering er ekstra lang og sikrer en mere blød landing på vandet og diskret præsentation af fluen.

Hovedet er 9,0 meter og farven på intermediate er Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne) og Light Sky Blue på flydende. Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.

3. Specialist skydehoved

Specialist modellen er lavet til steder med meget lidt plads til bagkastet, eller når der fiskes under hårde vindforhold. Situationer de fleste danske kystfiskere kender, fx på pladser med høje skrænter, klipper eller træer. Denne model er også den mest optimale hvis vinden kommer fra den forkerte side i forhold til fluekastet, eller når der er modvind.

Selve hovedet er ret kompakt og lavet med en stejl front-tapering, som hjælper til at få et godt turnover på linen, selv om vinden driller.

Hovedet er 6,8 meter og farven på intermediate er Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne) og Light Sky Blue på flydende. Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.

4. Delayed turnover

Delayed TO modellerne er til de dage hvor forholdende er perfekte. Vind kommer fra den helt rigtige vinkel bag fra og der er tilpas meget af den - ikke for meget og ikke for lidt. De dage hvor linen bare fræser gennem øjerne, og kastene er lidt længere end normalt. Denne model forlænger linens tid i luften, og giver dermed den maximale længde på dit kast. Kort sagt er det den line der giver de længste kast på de dage med godt vindforhold.

Taperingen sørger for at hovedet retter sig ud langsommere end de andre modeller, øger tiden i luften og dermed kastelængden - der af navnet "delayed turnover".

889,00 DKK (inkl. moms) 1.398,00 DKK - 509,00 DKK 711,20 DKK (ekskl. moms)
Inkl. moms
check På lager (Levering 1-3 hverdage)

Antal 1
Vælg Model og klasse

Antal 1
Vælg Model og klasse

Antal 1
Vælg Model og klasse

Antal 1
Vælg Model og klasse

local_shipping GRATIS fragt til pakkeshop ved køb for mere end DKK 499,-

Sikker betaling
Vi krypterer din betaling via SSL (Sikker betaling)
Hurtig levering
Vi leverer i løbet af 1-3 hverdage
30 dages returret
Vi samler på glade kunder, og tilbyder derfor 30 dages returret

Vægt i forhold til AFTM klasse:

AFTM # 5 = 12 gram

AFTM # 6 = 14 gram

AFTM # 7 = 16 gram

AFTM # 8 = 18 gram

AFTM # 9 = 20 gram

2161

  • "Super service, når man skal have hjælp til at vælge det rigtige grej." - Johannes
  • "Hurtig levering, og produkterne lever til fulde op til forventningerne" - Niels
  • "Kristian er altid hjælpsom på både mail og tlf, hvis man har spørgsmål" - Jørgen
  • "Bare super tilfreds! Ikke så meget andet at sige" - Thomas
16 andre varer i den samme kategori: