SILKETRÅDE TIL HORNFISK

Nyhed

13,00 DKK

Silkekrogen og silke flash krogen.

SilkeFlash-Krogen er ligesom Hornfiskekrogen og Silkekrogen den perfekte måde at fange hornfisk, da man ikke mister fisken og ikke skader den ved fejlkrogning og aldrig får bundbid eller fanger andre, da selve krogen bare består af en masse løkker natursilke farvet i stærke farver for at tiltrække fiskene.

Vi har viderudviklet konceptet og tilført flash, kendt fra fluebinding, til at tiltrække ekstra meget opmærksomhed i vandet

Grunden til man kun kan fange hornfisk på disse kroge er fordi hornfiskens tænder peger bagud i modsætning til andre fisk og det betyder at når den først har bidt omkring trådene, vil alle dens tænder sætte sig fat i løkkerne og fisken vil sjældent være istand til at komme fri uden hjælp. Da disse kroge er lavet af rigtig silke betyder det at de er meget stærke og vil sagtens kunne holde til at hive over 10 fisk i land uden at blive skiftet.

Afkrogningen af sin hornfisk kan gøres ved enten ved bare at hive til (hvilket frarådes da det forkorter levetiden) eller bare åbne munden på fisken og trække blinket, langs fisken ned mod halen og på den måde befri trådene fra tænderne.

Monteringen foregår ved først at fjerne krogen fra sit blink og erstatte denne med en lås, på den måde kan man nemt montere hornfiskekrogen i låsen og skifte den når det bliver nødvendigt. 

Perfekt til børn da der som sagt ikke er nogen krog, så man kan roligt lade børn kaste, fange og afkroge fisk uden at være bekymret for at skulle til at fjerne kroge fra fingre eller andre steder.

Antal:

alm. = 10 stk pr. pose 

Flash = 5 stk pr. pose

Kun 1 produkt tilbage på lager.