Udsalg! A. Jensen SH Pro Series intermediate skydehoved kit Vis større

A. Jensen SH Pro Series intermediate skydehoved kit

Nyhed

799,00 DKK

-400,00 DKK

1 199,00 DKK

A. Jensen Pro Series Intermediate Skydehoved sæt.

Den nye serie af specialskydehoveder til kysten fluefiskeri. Alle klasser findes i 4 forskellige modeller, som er tilpasset til at levere det bedste kast alt efter hvilke forhold der fiskes under.

Når du køber alle 4 hoveder som samlet kit, så får du det ene gratis.

Vi anbefaler den nye A. Jensen Pro Series Running Line, samt en A. Jensen Linemappe til at holde styr på linerne.

Skydehoveder til alle situationer på kysten

1. Horizon

Horizon modellen er det der er mest all-round. Hovedet er formet som et projektil for at forstærke linens turnover og give et seriøst smæk i linen nå du sender den afsted. Den lader virkelig stangen og sender fluen afsted med minimal anstrengelse. Linen er også den der vælges når der skal fiskes med lidt tungere fluer, eller i forhold med vind.

Hovedet er 9,4 meter og i farven Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne). Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.

2. Presentation skydehoved

Presentation modellen er til de dage hvor der ikke er en vind der rør sig, og små fluer skal serveres diskret på den flade vandoverflade - eller på det helt lave vand. Med andre ord - de dage hvor der skal fiskene er sky, og stealth fishing er nøglen til succes. Den forreste tapering er ekstra lang og sikrer en mere blød landing på vandet og diskret præsentation af fluen.

Hovedet er 9,0 meter og i farven Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne). Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.

3. Specialist skydehoved

Specialist modellen er lavet til steder med meget lidt plads til bagkastet, eller når der fiskes under hårde vindforhold. Situationer de fleste danske kystfiskere kender, fx på pladser med høje skrænter, klipper eller træer. Denne model er også den mest optimale hvis vinden kommer fra den forkerte side i forhold til fluekastet, eller når der er modvind.

Selve hovedet er ret kompakt og lavet med en stejl front-tapering, som hjælper til at få et godt turnover på linen, selv om vinden driller.

Hovedet er 6,8 meter og i farven Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne). Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.

4. Delayed turnover

Delayed TO modellerne er til de dage hvor forholdende er perfekte. Vind kommer fra den helt rigtige vinkel bag fra og der er tilpas meget af den - ikke for meget og ikke for lidt. De dage hvor linen bare fræser gennem øjerne, og kastene er lidt længere end normalt. Denne model forlænger linens tid i luften, og giver dermed den maximale længde på dit kast. Kort sagt er det den line der giver de længste kast på de dage med godt vindforhold.

Taperingen sørger for at hovedet retter sig ud langsommere end de andre modeller, øger tiden i luften og dermed kastelængden - der af navnet "delayed turnover".

Den er 10,2 meter lang og i farven Semi Clear (Klar coating på hvid dacron kerne). Lavet med de nye, svejsede superslim loops i begge ender. Linens specifikationer er printet på coatingen, så du nemt kan finde den rigtige line.