Butik med fiskegrej i Nordsjælland

Butik med fiskegrej i Nordsjælland

Hos GrejXperten.dk har vi åbnet en ny fysisk butik med fiskegrej i Nordsjælland, nærmere bestemt i Lynge, som ligger tæt på Hillerød, Allerød, Farum, Slangerup og Frederikssund. Vi har valgt at lave en butik, da vi syntes at det ville være fedt at møde vores kunder ansigt til ansigt, og kunne rådgive og inspirere, samtidig med at vore kunder kan få grejet fysisk i hånden og mærke hvad det er for noget fiskegrej de har med at gøre.

Vi har mange års erfaring med at sælge fiskegrej, bl.a. online på vores webshop hvor vi har solgt fiskegrej, udstyr og beklædning i over 7 år, så det er ikke noget nyt for os - dog er det meget nyt med en fysisk butik og det glæder vi os naturligvis rigtig meget til.

Nu kan du købe fiskegrej i Nordsjælland nær Hillerød

Der er har i flere år manglet en fysisk specialbutik med fiskegrej, men nu er der endelig mulighed for at shoppe fiskegrej lokalt i Nordsjælland. Vi håber selvfølgelig at vi kan leve op til de forventninger og krav der er til en fysisk specialforretning med fiskeudstyr, og er der noget vi ikke har, men som du syntes vi burde have - så er vi altid modtagelige overfor gode idéer og input fra vores kunder.

Vi er dedikerede lystfiskere, som brænder for at give vores kunder den bedste rådgivning, og dermed endnu bedre oplevelser ved fiskevandet. Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette grej.

Lystfiskerbutik nær Hillerød, Farum og Allerød

Butikken ligger i Lynge, sådan lidt midt i det hele, men vi har kunder fra det meste af Sjælland - herunder Hillerød, Farum, Allerød, Slangerup, Frederikssund, Frederiksværk, Hundested og Gilleleje. Vi har et stort udvalgt af udstyr til fiskeri i både ferskvand og saltvand, så uanset hvad du skal fiske efter, så står vi klar med det rette fiskeudstyr.

Åbningstider i fiskegrej butikken

Juni 2024:

Mandag - fredag 09:30 - 17:30

Lørdag - 9:30 - 15:00 (OBS: Den 18. maj lukker vi butikken kl. 14:00)

Søndag - På fisketur (Lukket)

OBS: Vi holder lukket mandag d. 10. Juni


Her er lige nogle gode grunde til at kigge forbi:

✅ 5 minutters kørsel fra Hillerødmotorvejen

✅ Gratis parkering lige ved døren

✅ Nogenlunde høflig betjening

✅ Altid en masse gode tilbud

Fiskegrej og fiskeudstyr i top kvalitet

Vi stræber altid efter at have det nyeste kvalitetsgrej på lager, til glæde for vores kunder. Vi har fiskegrej til de fleste former for fiskeri - uanset om du er erfaren lystfisker eller ny og ønsker at lære mere om sporten. Vi har herunder kystgrej til havørred, hornfisk, put and take grej, fluegrej, havgrej og mole udstyr. Vi fører brands som A. Jensen Fly Fishing, Owner, Lawson, Westin, Kinetic, Savage Gear, ABU Garcia, Sólv, Berkley og mange flere. Kig forbi butikken og få en god snak om fiskegrej, og måske et fisketip eller 2 med på vejen, så sørger vi for at have varm kaffe på kanden.

Her finder du vores butik med fiskegrej

GrejXperten.dk

Lynghøjvej 8C

3540 Lynge

Tlf: +4581308130

Email: Info@GrejXperten.dk