Om GrejXperten.dk

Virksomheden

Hos GrejXperten stræber vi efter at give vores kunder et bredt udvalg af kvalitetsfiskegrej til netpriser, hvor alle kan finde det de skal bruge – både den garvede lystfisker og nybegynderen. Vi vil altid have et udvalg af grej, som vi selv bruger og derfor kan vi rådgive vores kunder til at finde det helt rigtige grej. For os er den mulighed for personlig rådgivning nemlig noget, vi sætter en ære i. Du kan altid kontakte os, hvis du er tvivl om hvilket grej, der er det rigtige for dig, eller har spørgsmål. Så er vi klar til at guide dig på vej – det er dét, der gør os til GrejXperten.dk.Hvorfor vi gør det vi gør

Efter en uge på jobbet blev det endelig fredag og tid til at komme til kysten. Vejret er perfekt, ja faktisk lidt for godt til havørredfiskeri, men bare det at komme ud til vandet var tiltrængt. Der skete intet på pladsen, den var helt død, men det er altid en fornøjelse at være på fisketur.
Ud af ingenting hugger et monster af en havørred – en sand drømmefisk – den fighter helt vildt med lange udløb, høje spring og tunge rusk. Tiden går i stå, adrenalinen suser rundt i kroppen og nerverne begynder at banke på. Det er drømmefisken. Den fisk man har gået og ventet på i årevis, time efter time. Endelig glider fisken ind over netkanten og en ny PR er en realitet! YES!
Alt andet er glemt i dette øjeblik, og batterierne er ladet fuldstændig op igen i lang tid fremover. Lystfiskeri er verdens mest fantastiske hobby, og fiskeriet har givet så mange fantastiske oplevelser til os. Vores mål er at give de oplevelser videre, og gøre den næste fisketur en lille smule bedre for vores kunder.

Mission...

Er at gøre din fisketur endnu bedre, så du får succes med fiskeriet og får nogle endnu bedre fiskeoplevelser.Miljø

Vi stræber altid efter at sætte så lavt et Co2 aftryk som muligt, og derfor sender vi ca. 80% af alle pakker i genbrugsemballage, både papkasser og pakkefyld er derfor næsten altid genbrug. Der kan naturligvis være situationer, hvor det er nødvendigt at bruge nyt emballage. Enten af hensyn til vores kunder, eller fordi der ikke er flere genbrugskasser. Vi tror på at vi skal gøre vores del, for at passe på jorden og miljøet omkring os, og målet er at have en 100% Co2-neutral webshop i 2024.
Knæk og bræk derude

Historien om GrejXperten.dk

Jeg stiftede GrejXperten.dk i 2012, med en god portion gå-på-mod og optimisme. Butikken startede som en lille biks i baghaven, hvor jeg indrettede et lille forladt anneks til nogle mildest talt ydmyge butikslokaler. Jeg har altid drevet GrejXperten.dk på ægte passion for fiskeriet, og masser af nysgerrighed på nye metoder og fiskegrej. fiskehytte

 

Der er løbet meget vand i åen siden, og da jeg i 2015 flyttede til Hillerød, besluttede jeg at starte webshoppen op. Jeg fandt hurtigt ud af at online salg af fiskegrej var utrolig spændende og udfordrende, og opbakningen var fra starten rigtig stor fra kunder over hele landet. I takt med at shoppen er vokset, er GrejXperten.dk gået fra at være en hyggelig hobby, som jeg kunne bruge lidt tid på i weekenden til i dag, at være en stor del af min hverdag, og en kæmpe drøm om at arbejde fuldtid med at sælge fiskegrej, er faktisk lige gået i opfyldese, da jeg har åbnet en fysisk grejbutik i Nordsjælland.