Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
GrejXperten.dk
CVR. nr. 34260990
Lynghøjvej 8C
3540, Lynge
E-mailadresse: Info@GrejXperten.dk
Telefonnummer: 81308130

Betaling
Vi modtager betaling med Dankort og internationale kreditkort (Visa/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard), samt almindelig bankoverførsel. Evt. Bankoverførsel skal ske til Sparekassen Vendsyssel på: Reg. 9070, Konto: 1623590913.
OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor på www.emaerket.dk/forbruger/bliv-en-bedre-onlineshopper/benyt-indsigelsesordningen
Alle priser på web-adressen http://www.GrejXperten.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Hos GrejXperten.dk bliver du ikke opkrævet for kort gebyr.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. 
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit


Levering
Vi leverer med GLS, DAO og PostNord i hele Danmark. Fragtfrit i DK ved køb over kr. 499,00.

Leveringstiden for varen er 1-3 hverdage i Danmark.

Ved levering til Norge skal påregnes indfortoldning af varerne, toldsats, samt fragt på 209,00 DKK. Ved køb over DKK 2.100,00 dækker GrejXperten.dk udgiften til fragt. Leveringstiden er 2-10 hverdage for NORGE.

Mindre pakker til Norge: Er værdien for hver enkelt af dine varer under NOK 3.000,00 vil du ikke blive opkrævet indfortoldning, told og moms i Norge. I dette tilfælde betales disse af GrejXperten.dk.

Dokumentation og vejledning
Findes der produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra GrejXperten.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Fortrydelsesret (Hvis du fortryder dit køb)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos GrejXperten.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved Info@GrejXperten.dk eller på tlf. +45 81308130. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Vi forbeholder os dog retten til at annullere din ordre i den situation.


Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100,00 DKK. Du har mulighed for at returnere din vare via vores returportal: https://return.shipmondo.com/grejxperten-retur

Varer undtaget fortrydelsesretten

1      Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

2      Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

3      Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

4      Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

5      Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner med undtagelse af abonnementsaftaler for levering af sådanne publikationer,

6      Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,

7       Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres,

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi - dog maximalt 30% af købsprisen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
GrejXperten.dk
Lynghøjvej 8C
3540, Lynge

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes vedlægger følgende information:

1: Årsagen til fortrydelsen.

2: Navn og E-mail adresse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på WWW.GREJXPERTEN.DK har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
GrejXperten.dk
Lynghøjvej 8C
3540, Lynge

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos GrejXperten.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for GrejXperten.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.GrejXperten.dk er ejer Kristian Søndergaard Thorsen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.GrejXperten.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos GrejXperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til GrejXperten.dk via e-mail Info@GrejXperten.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kristian Søndergaard Thorsen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

http://www.forbrug.dk/Artikler/Dine-klagemuligheder/saadanklagerdu/klagtilforbrugerklagenaevnet/klag-online?tc=BD04ECAD72FA4790B29E5D1298E0789E

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. 

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at GrejXperten.dk, behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.
                    
GrejXperten.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.
                    
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.
                    
Personoplysninger                
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.
                    
Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.
                    

GrejXperten.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne komme i kontakt og levere nyheder og andre tjenester til dig.
                    
GrejXperten.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:    

  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.        
  • GrejXperten.dk indsamler som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.                
  • Registrering af visse personoplysninger er imidlertid også nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender GrejXperten.dk via Google Analytics, jf. nedenfor.        

                    
GrejXperten.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.


Hvem videregiver vi personoplysninger til?
                    
Personoplysninger afgivet på GrejXperten.dk videregives kun til:                                                     

  • virksomhedens interne afdelinger;
  • udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto
  • GrejXperten.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for GrejXperten.dk                
  • For at kunne videreudvikle og forbedre GrejXperten.dk hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
  • GrejXperten.dk, anvender Google Analytics / Userreport/ til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google/Userreport
  • Google/Userreport/ kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics/Userreport/ accepteres ved besøg på GrejXperten.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.
  • Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver GrejXperten.dk ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på GrejXperten.dk

 

Hvor lagres dine personoplysninger?                

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på GrejXperten.dk's vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.                    

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.
                
Adgang til oplysninger                    
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
                    
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen GrejXperten.dk. Du har også ret til at få forkerte oplysninger berigtiget.
                    
Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken
GrejXperten.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen Info@GrejXperten.dk