Powerbait

Powerbait er fantastisk lækker agn/madning, der hurtigt og effektivt tiltrækker fisk. Der flere forskellige smagsvarianter der både virker lokkende og spændende for selv den mest stædige fisk. Powerbait er et must have hvis du skal fiske i put and take søer!

Fisker du med endegrej, så tag et kig på vores booster gel med duft og smag. UTROLIG effektiv!

-22%
Booster Gel med duft / smag til endegrej
Ikke på lager
Booster gel med lugt i smart "lim stift" format, så det er dejlig nemt at smøre på endegrej uden at få noget på fingrene.
 Kan bruges på alt fra blink, jigs, pirke, forfang, boilies, pellets spinnere osv. efter alle tænkelige fisk, Kun fantasien sætter grænser :)
 Fås i mange varianter og holder i forholdsvis lang tid på overfladen af eks. blink.
Hvidløg, Stjerneanis (lakrids), sild, ål, reje, makrel, smelt, kreps, blodorm og skaldyr
 så boost dit grej og fang flere torsk, sild, hornfisk, gedder, aborre, stør, ørreder osv.
38,96 DKK
49,95 DKK

Hvad er powerbait og hvorfor er der så mange der bruger det?

Powerbait minder mest af alt om modellervoks og denne form for pasta er formbart, så du har mulighed for at kunne lave en form der er mere tiltalende for fiskene. Powerbait kommer i flere forskellige farver, har flere forskellige slags smagsvarianter og mange af de populæreste powerbaits har også glimmer. Alle disse ting skaber en god madding/agn med masser af power – som navnet lyder. 

Powerbait bliver brugt rigtig meget i put and take søer. Ørreder elsker denne form for agn og bruger du powerbait, er det er meget sjældent at du kan tage hjem fra putten uden at have en ørred med hjem.

Powerbait er noget vi har brugt i Danmark i en del år efterhånden. Powerbait er en amerikansk opfindelse der blev opfundet i USA i 80’erne. Siden den gang har udviklingen indenfor powerbait taget form og der findes i dag et hav af forskellige powerbaits. 

Sådan fisker du med powerbait

Har du planlagt en fisketur til en put and take sø og er du blevet mere nysgerrig på powerbaits, så vil vi her komme med et par fif til hvordan du får en succesfuld fisketur ved at bruge powerbaits.

1. Vælg flere forskellig powerbaits og mix dem.

Det kan være en utrolig god idé at mixe dine powerbaits på tværs af farver og smagsvarianter. Det er rigtig effektivt at bruge to forskellige farver fordi det giver et farvespil i vandet, som får fisken til at tro at dit bait er levende. 

Det skal dog siges at der er stor forskel på hvilke farver der virker, forstået på den måde at grøn f.eks. kan være rigtig effektiv en dag, hvor du en anden dag kan opleve at der ikke er meget held ved den farve. Derfor kan du prøve dig lidt frem. 

Du bør også kigge på hvordan vandet ser ud. Er vandet helt klart, kan det være en god idé at blande en mørk farve (f.eks. sort) sammen med en lys farve. Det er en god farvekombination, for det skaber synligt bevægelse, så dit bait virker tillokkende. Det er især effektivt ved aktivt fiskeri (hvor du trækker din agn igennem vandet ved indspinning).

Hvis vandet er grumset, så skal du endelig bruge farver, for så har fiskene mulighed for at spotte baiten hurtigere. 

Der findes ligeledes powerbait med glimmer. Det kan være godt på dage hvor solen er fremme, så du rigtig kan få baiten til at reflektere i vandet.

2. Øv dig i at forme din powerbait rigtigt.

Det lyder måske mærkeligt men det er ikke altid lige meget hvordan din powerbait er formet. Er du til passiv fiskeri i put and take søer, hvor du har familien med, så er det fint nok bare at rulle din powerbait sammen som en kugle. Men det har vist sig at være utrolig effektivt hvis du former din powerbait som f.eks. en lille haletudse eller i en aflang form så baiten ser mere levende ud. Lav gerne baiten ca. 4-7 cm lang. Tryk powerbait fast i toppen af krogen, det gør at baiten bevæger sig mere livagtigt i vandet.

3. Skift dit powerbait

Hvis du har stået og fisket i et stykke tid uden du har været heldig at få noget på krogen, så kan det skyldes at dit agn ikke har en farve eller smag, som fiskene ikke lige finder tiltalende den dag du fisker. Det er svært og det kan varierer fra dag til dag, hvilke slags bait fiskene ønsker at bide på. Så hav altid ekstra powerbait med så du har mulighed for at skifte til nyt powerbait.

4. Snak med andre

Er du nybegynder så kan det være en god idé at snakke med andre der har lidt mere erfaring. Det kan endda være at du er heldig at du kender en der kan tage med, så du på den måde får en god start. 

Sådan finder du det rigtige powerbait

Der findes et hav a powerbait med forskellige smagsvarianter og farver. Det kan derfor være svært at vide hvilke du skal vælge. Som vi før har været inde på, så er det en god idé at blande dine powerbaits, for det giver altså bare et meget mere livagtigt agn. Der findes powerbaits der allerede er blandet, så du er fri for selv at stå og blande dit bait.

Der findes forskellige smagsvarianter, som f.eks. powerbait med ost og powerbait med hvidløg. Især powerbait med hvidløg har vist sig at være utrolig effektiv. Du kan få powerbaits der er formet som æg, det er også en rigtig fin løsning.

Booster gel til dit endegrej er et kæmpe hit!

Fisker du med endegrej så har vi en virkelig effektiv booster gel med duft og smag som er perfekt til blink, jigs, forfang, boilies, pellets spinnere og meget mere. Denne gel er noget langt de fleste fisk elsker og det gør bare meget for dit fiskeri.

Vi har i øjeblikket to smagsvarianter Anis (lakrids) og hvidløg. Boosteren ligner mest af alt en limstift, der gør det nemt for dig at smøre det på dit endegrej. 

Som du kan se er der nok af forskellige powerbaits at finde. Søger du hjælp, så tag endelig kontakt til os.